GPS Jarraipena ikasteko zentro

GPS Tracker Gailu erabileraren gida

1. Ezagutzen SIM motaren

2G: GSM 850/900/1800/1900

3G: WCDMA 850/900/1900/2100

4G: TD-LTE / FDD-LTE

Ezagutu zure herrialdeko sarea sare frenquency sorta, gailu egokiak eta SIM txartela aukeratu.

2. -txartela instalatu

GPS deviec azkar guide235

Aukeratu egokia SIM txartela tamaina gailua SIM txartelaren zirrikitua arabera.

*Gailua SIM instalatu bada eskuineko modu batean, gailua pizteko eta deitu, telefonoa lortu bidez, SIM txartela behar bezala instalatu jakiteko.

* Lehenengo aldia erabil a GPS jarraipena devies, hartu gailu ingurunea irekitzeko inguruan, zehatzak kokatzea bat lortzeko.

3. Ezarri -APN

SIM txartela APN buruz hornitzailetik konw, ondoren gailua APN ezarri SMS komando bidez.

(Hainbat gailu ezberdinetan SMS comand, eta normalean egiten dute fabrika geroztik ezarri)

4.set-IP eta Port

Zure hornitzaileak plataforma eginda baduzu, joan prozesu honetan.

Zeure jarraipena plataforma UES nahi baduzu, badakizu zure plataformarako IP eta Port lehen, orduan bidali SMS komando gailu ezartzeko. (zure hornitzaile SMS komandoa zerrendan eman dezake)

GPS deviec azkar guide1022

GPS deviec azkar guide1024

5.Log eta ikusi gailu etapa

Saioa plataforma eta ikusi egiaztatu gailua, online bada, xehetasunak erakutsiko du dago informazioa.

GPS deviec azkar guide1152

GPS tracker buruzko informazio gehiago

1.  GPS tracker mota

Tracker power konektatu (normalean ibilgailu tracker, kokapena xehetasunak bidaltzeko bigarren guztietan) Tracker konektatu kanpoko energia gabe (bateria, bidali kokapenaren xehetasunak denbora tarte batean, luzera erabilera denbora: 1. txikia kontsumo modua 2.set tarte SMS komando arabera )

2.  Way gailua kontrolatzeko

PC plataforma, telefono APP, SMS komandoa

3.  Geo-hesia

Edo Geo-hesia gailu borondate alarma out

GPS deviec azkar guide1601

4.history erreprodukzioa

Tracker power show zehatza route.Tracker kanpoko botere gabe konektatzeko, konektatu kokapena lekuak behin, erakutsi gutxi gorabehera ibilbide bat konektatzeko.

5.various Alarm

Lowpower alarma, gailu on / off line alarma, Geo-hesia alarma, osoko abiadura alarma ECT.

GPS deviec azkar guide1872

6.Fleet kudeaketan

One kontu nagusia hainbat azpi-kontua kudeatzeko daiteke.

GPS deviec azkar guide1946