• Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • kemampuan

    kemampuan

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Sapa Wae Ngawula

    Sapa Wae Ngawula

    Bantu perusahaan GPS ranging operater kanggo liwat 13 taun

Keterangan Kanggo Rechargeable GLL130 Logistics Kunci

GLL130 desain minangka anti-break lan anti banyu, Kabeh piranti GLL130 akeh nindakake nginstal kertu SIM logistik wiwit pabrik, ora bisa dadi mbukak awak kunci.

Ngawasi Terminal Container Satellite Positioning

Satelit wadhah koleksi informasi posisi terminal (model LTS-J10Y) punika posisi terminal GPS khusus sing dirancang kanggo ngawasi posisi wadhah. The LTS-J10Y migunakake baterei militèr dhuwur-kinerja sing wakes munggah saben 24 jam lan dikirim posisi informasi, banjur ngasilake mode turu jero kanggo nganti sepuluh taun.

Mode Positioning Terminal Solar GPS \ BD Dual

The LLS-100T punika terminal posisi khusus sing dirancang kanggo aplikasi ngawasi posisi marine. LLS-100T bisa mujudaken ngawasi posisi lan nelusuri ing aset terkenal ruangan kayata kapal liwat GPS / BD teknologi posisi satelit, teknologi daya solar

GPS Mobile DVR

Adhedhasar digitization image panyimpenan komprèsi lan kanggo entuk 3 rute kamera digital ngawasi, digabungake GPS ranging / ngawasi, kendaraan nyopir recorder, kertu SD panyimpenan kapasitas dhuwur, Driver kertu IC, pangenalan ID, antarmuka kaping data, telpon swara lan fitur liyane. struktur ditempelake jinis standar adhedhasar kendaraan kanggo desain, nggawe iku gampang kanggo nginstal. Syarat standar nasional GB-T