mobil tracker LTS-J10Y Magnetik monjo wadhah tracker pabrik lan supplier | Roadragon

mobil tracker LTS-J10Y Magnetik wadhah tracker monjo

Short Description:

LTS-J10Y wadhah monjo tracker LTS-J10Y punika tracker kang dirancang kanggo nelusuri wadhah, unit iki bisa kanggo 10 taun karo baterei 17000mAH dibangun ing, iku uga bakal ndhukung lembab / ngawasi suhu, status lawang pendeteksi etc. 1. produk iki dirancang kanggo aplikasi ing manajemen wadhah, iku bisa ngganti online ngeculake saka wadhah, kang ora bakal mengaruhi integritas sing, kangge kanggo instalasi concealable. 2. Longstanby wektu apa, yen ...


  • Min.Order Quantity: 10 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    LTS-J10Y monjo wadhah tracker

    LTS-J10Y punika tracker kang dirancang kanggo nelusuri wadhah, unit iki bisa kanggo 10 taun karo baterei 17000mAH dibangun ing, iku uga bakal ndhukung ngawasi lembab / suhu, status lawang pendeteksi etc.

    1. produk iki dirancang kanggo aplikasi ing manajemen wadhah, iku bisa ngganti online ngeculake saka wadhah, kang ora bakal mengaruhi integritas sing, Kangge kanggo instalasi concealable.

    2. Longstanby wektu apa, yen interval upload data iku salah siji paket per 24 jam, iku bakal bisa babagan 3-5 taun, baterei iki saged support kapasitas batere beda kanggo syarat beda saka custome.

    3. voltase Low: Voltase apa bisa melorot kanggo 10μA sak mode turu, kanggo nggawe manawa unit bakal bisa maneh.

    4. Wireless, gampang kanggo nginstal, prodhuk wis pindho desain fungsi anti banyu, iku temen ditrapake kanggo panggunaan njobo, anti-banyu, uyah, sun, tuwa lan lingkungan angel liyane.

    5. Nggabungake fungsi sensor cahya; bisa ndeteksi lawang mbukak / status cedhak saka sing.

    6. Support E-Sim karo stabilitas luwih apik lan bukti geter.

    55672874c2dd5dAdsds


  • Previous:
  • Next: