China Factory kanggo Gps nelusuri Design Product Kanggo pabrik Car lan supplier | Roadragon

China Factory kanggo Design Product Gps nelusuri Kanggo Car

Short Description:

We nandheske ing prinsip pembangunan 'High quality, Efisiensi, Sincerity lan Down-kanggo-bumi apa pendekatan' kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget Prosès kanggo China Factory kanggo Design Product Gps nelusuri Kanggo Car, item Digawe karo account worth. We rawuh akeh kanggo gawé lan nindakake karo integritas, lan saka sih panuku ing omahmu lan luar negeri saka industri xxx. We nandheske ing prinsip pembangunan 'High quality, Efisiensi, Sincerity a ...


  • Min.Order Quantity: 10 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    We nandheske ing prinsip pembangunan 'High quality, Efisiensi, Sincerity lan Down-kanggo-bumi apa pendekatan' kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget Prosès kanggo China Factory kanggo Design Product Gps nelusuri Kanggo Car , item Digawe karo account worth. We rawuh akeh kanggo gawé lan nindakake karo integritas, lan saka sih panuku ing omahmu lan luar negeri saka industri xxx.
    We nandheske ing prinsip pembangunan 'High quality, Efisiensi, Sincerity lan Down-kanggo-bumi apa pendekatan' kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget Prosès kanggo Design Product Gps nelusuri Kanggo Car ,Oem Design Elektronik Rf Design , nyediakake Quality Solutions, banget Service, Prices Competitive lan Delivery Prompt. Item kita sade uga loro ing pasar domestik lan manca. Our company wis nyoba kanggo dadi salah siji supplier penting ing China.

     LTS-5YS 

    Posisi tepat   |  siyaga kuwat

     产品 描述 79

    PURWAKA

     

    Matur nuwun kanggo mundhut kita GPS Tracker. User manual bakal nerangake kanthi rinci babagan carane operate produk iki. Mulane, mangga dadi manawa kanggo maca manual pengguna kiye kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake prodhuk. Subject kanggo ngganti tanpa kabar. Saben pangowahan bakal dirilis seragam ing sales produk anyar. Produsen ora tanggung jawab kanggo kasalahan lan ngilangi user manual.

    1. Pambuka

    Produk iki adhedhasar / GPRS jaringan GSM lan GPS posisi satelit sistem, liwat internet kanggo mbatalake target utawa ngawasi target, punika GPS paling majeng lan AGPS teknologi dual posisi, dibangun ing baterei militer gedhé-kapasitas, siyaga dawa, free instalasi + adsorption Magnetik Portable GPS locator, turu jero bisa nyegah deteksi Radar mindhai.

    area 2 Aplikasi

    1. Rental Car / Manajemen Vehicle Cilik
    2. perusahaan Rental, keamanan kendaraan
    3. kendaraan silihan kredit
    4. transportasi logistics terkenal
    5. wadhah leasing
    6. Ngawasi item tartamtu lan kendaraanTIM 截图 20180912145717

     

    3 Fitur Product

    Nyata-wektu posisi

    baterei Military

    25 taun siyaga dawa

    abnehmbar

    mode sepi

    mode nyata-wektu

    Pas wektune upload tetep-titik

    4 Keterangan Description

    Content

    specifications

    ukuran

    75 * 45 * 25mm

    bobot

    105g

    Internet

    GSM / GPRS

    band Network

    850/900/1800 / 1900Mhz

    chip

    UBLOX-7

    modul GSM / GPRS

    MTK6261

    sensitivitas GPS

    -159dBm

    akurasi GPS

    Ing 5 meter

    wektu wiwitan First

    Kadhemen wiwitan 45-120 detik

    baterei

    Anget wiwitan 35 detik

    wektu siyaga

    Hot wiwitan 1 kapindho

    suhu disimpen

    3.7v 8000mAh

    suhu operasi

    5 taun

    asor

    -40 ° C kanggo 85 ° C

    5 Langkah-langkah kanggo panggunaan

    5.1 seko kertu SIM

    Mangga priksa manawa kertu SIM ora aktif kanggo telpon Terusake lan kode PIN dipateni. pesen Mobile telpon teks kudu ing format teks kosong lan ora ngenali format PDU.  

    TIM 截图 20180912145942

    5.1.1 Bukak tutup mburi, mbusak ngawut-awut karo screwdriver, mbusak baterei

    5.1.2 Sijine kertu SIM menyang slot lan pencet baterei kanggo posisi asli

    5.1.3 Nutup tutup mburi lan ngencengi tutup mburi karo screwdriver

    5.2 Equipment wiwitan

    Bener masang kertu SIM nganti indikator murup. .

          cahya ijo: GPRS

    Happening

    status

    sumunar

    GSM / GPRS iku normal

    ing

    Ora sinyal GPRS

    cahya ijo iku mati

    Gagal Machine utawa turu

         Lampu biru: GPS

    Happening

    status

    sumunar

    GPS normal

    ing

    Ora sinyal GPS

    cahya biru mati

    Gagal Machine utawa turu

    Sawise 10 kanggo 40 detik, piranti bakal nelusuri sinyal GSM lan GPS lan miwiti operasi normal. Ing kahanan normal, indikator piranti bakal pindhah mati sawise 4 menit.

    6.Software klien-sisih

    6.1 Cepet QR code download software APP "Roadragon-V" kanggo telpon klien-sisih.

    TIM 截图 20180912150304                                        

    6.2 Kanggo PC: https://www.dbgps.com/     

    6.3 Kanggo Android,

    Sampeyan bisa download app saka "Google Play" dening nggoleki "Roadragon-V"

    Iphone,

    Sampeyan bisa download app saka "app nyimpen" dening nggoleki "Roadragon-V"

    Wigati: proses instalasi supaya apa dipercaya program iki, utawa apa kanggo ngidini akses menyang lokasi telpon seluler, pilihen dateng utawa ngidini.

    6.3 Open APP klien-sisih, milih nomer plat mlebu ing, situs platform please ketik: https: nomer plate //www.dbgps.com/,license mangga ngetik nomer piranti ID ing kothak (sepuluh nomer), sandhi standar minangka 123456 , Akhire klik mlebu menyang menu utama. (Saran kanggo pisanan sawise kebangkrutan please mbenake lan ngelingi sandhi)

    image021image019  image023 image024 image027 image028

    7. Pancegahan

    Mangga nggunakake ing ngisor iki:

    1. Tansah piranti ing lingkungan garing. Lingkungan udan bisa gampang ngrusak sirkuit internal.

    2. Mangga ora dilebokake ing panggonan panas banget utawa kadhemen.

    3. Mangga ora kejem goyangake piranti sak nggunakake.

    4. Yen wis reged, ngresiki nganggo gombal garing. Aja nggunakake kimia, lan deterjen.

    5. Mangga ora Paint peralatan, iki nyebabake Gagal sirkuit internal.

    6. Aja mbongkar piranti.

    7. Mangga nggunakake baterei produsen lan pangisi daya. Nggunakake batre lan pangisi daya liyane nyebabake sawetara malfunctions.


  • Previous:
  • Next: