GPS GSM GPRS SOS kunci tracker sistem padlock elektronik pabrik lan supplier | Roadragon

GPS GSM GPRS SOS kunci tracker sistem padlock elektronik

Short Description:

Specification for rechargeable GLL130  logistics locks:(BT+GPRS+GPS) 1. GLL130 Product Specific Category Logistics lock picture   Product model GLL-130 service Support ODM、OEM Product material Aluminum alloy  + PC surface treatment Electroplating coating, waterproof, anti-static, high temperature resistant communication mode GPRS,Bluetooth GSM parameter Communication frequency:GSM850、EGSM900、DCS1800 、PCS1900MHz Transmitted power:Class 4 (2W)  GSM850、EGSM900  ...


  • Min.Order Quantity: 10 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan kanggo strum

    GLL130 kunci logistics: (BT + GPRS + GPS)

    图片 1

    1. GLL130 Product spesifik

    Babagan

    kunci Logistics

    Gambar

     产品 描述 134
    model Product GLL-130
    layanan Dhukungan Potongan, OEM
    materi Product Aluminium alloy + PC
    perawatan lumahing Engraving nutupi, anti banyu, anti statis, suhu dhuwur tahan
    mode komunikasi GPRS, Bluetooth
    parameter GSM Frekuensi Komunikasi: GSM850, EGSM900, DCS1800, PCS1900MHz
    ditularaké daya: Kelas 4 (2W) GSM850, EGSM900
              kelas 1 (1W) DCS1800, PCS1900
    kacepetan transmisi GPRS: kbps MAX85.6 kurang, kbps MAX42.8 dhuwur
    printah Support SMS setelan
    kertu SIM : support 1.8 / kertu 3.0V MicroSIM, SMD chip, kertu SIM
    parameter GPS Nampa jinis: 66 saluran Nampa frekuensi: 1575.42MHz

    sensitivitas Star: -165dBm

    akurasi posisi: <10 meter

    Cold wiwitan wektu: <35 detik (rata-rata)

    Anget wiwitan wektu: <33 detik (rata-rata)

    Hot wiwitan wektu: <1 kapindho (rata-rata)

    parameter Bluetooth Chip Bluetooth: TI-CC2541 frekuensi Operating: 2.4G

    sensitivitas panrima: -90dbm

    Ngirimake listrik: 0dbm

    enkripsi Keamanan: enkripsi AES

    standar Bluetooth: 4 Ble

    peralatan support IOS, Android 4.3, Windows XP lan ndhuwur
    perangkat kukuh nganyari upgrade Support ota
    deteksi mobile ilegal Nang G-SENSOR
    weker swara Dibangun ing buzzer
    mode sumber daya 3.7V / 6600mAH baterei lithium strum
    voltase digunakake 3.6-4.2V
    mode daya Njaba 2 inti antarmuka anti banyu daya, bisa karo 5 ~ 8V / 2A DC input
    siyaga saiki Operasi saiki: 60mA, GPRS siyaga saiki: 3mA, Bluetooth siyaga saiki: 10uA
    mode mbukak kunci telpon seluler, APP, mode Bluetooth, + mode GPRS
    Mbukak kunci wektu Ing 3 detik panrimo saka instruction bukak kunci
    wektu kunci Gumantung ing mode saka operasi, wektu nanggepi (3 ~ 60 detik)
    kinerja Waterproof IP65
    digunakake suhu -10 ~ 80 derajat C
    asor operasi 5% ~ 95% (tanpa gel)
    fungsi karakteristik 1.GPS + stasiun basa mobile lbs kaping posisi tepat; 2. Bluetooth daya kurang siyaga;

    3. ngrekam trek, pager elektronik (Yan Shen); 4. remot sah bukak kunci otomatis; mbukak kunci support darurat (Yan Shen);

    5, support SMS remot ngowahi paramèter cocog;

    werna Ireng lan salaka werna abu-abu
    sistem Product sistem Embedded
    ukuran Product 76 * 176 * 33mm
    Bobot resik 0.9KG
    ukuran kode loro-dimensi 20 * 20mm
    area aplikasi Logistics, barang, transportasi segara, pengawasan khusus

    2. model Pakaryan

    versi strum:

    1.The wektu standar bali punika 5 menit, platform bisa ngirim instruksi kanggo ngowahi.

    2.Locks ing mode siyaga, liwat GPRS lan platform kanggo njaga sambungan biasa.

    3. Kunci ing mode siyaga, kanggo ngirit daya, bakal ora mbukak posisi GPS, bali data nggunakake pungkasan posisi GPS utawa LBS data posisi.

    4. Kunci operasi bakal micu posisi GPS.

    5.Locks, kunci bakal nemokake geter, geter general bakal muni buzzer warning, geter kasar bakal micu weker mobile, bakal ngirim data weker kanggo platform ranging.

    6.Through Bluetooth utawa platform remot bukak kunci, mbukak kunci lan operasi kunci bakal micu data weker, mungguh, kanggo platform kanggo ngirim bukak kunci weker lan data weker kunci.

    产品 描述 3245 

    3.Instruction

    3.1 Warming:

     产品 描述 3275

    1. GLL130 desain minangka anti-break lan anti banyu, Kabeh piranti GLL130 akeh nindakake nginstal kertu SIM logistik wiwit pabrik, ora bisa dadi mbukak awak kunci.

    2. kunci sampel GLL-130 dibangun bisa mbukak nang nginstal SIM kertu. Ditempelake proses kanggo nginstal GLL-130

    3. sadurunge mbukak kunci nang, please wisuh tangan supaya karusakan elektrostatik ing papan sirkuit

    4. kunci Sample ora dirancang kanggo customer kanggo nginstal SIM, kabel connect sawijining cendhak, mangga mbukak kunci banget lanang.

    3.2 Pick munggah kertu SIM

    Syarat:

    1. (Ora ketompo 2G, 3G, 4G) kudu ndhukung internet 2G: GSM 850/900/1800/1900, ing jaringan 2G dijamin.

    2.with fungsi saka fungsi SMS, Caller Identification, Nelpon

     产品 描述 4017


  • Previous:
  • Next: