Long Real Time 3G GPS nelusuri pabrik mobil piranti lan supplier | Roadragon

Long Real Time 3G GPS nelusuri mobil piranti

Short Description:

satelit sing ngawasi posisi terminal LTS-J10Y 1.Product Pambuka satelit wadhah koleksi informasi posisi terminal (model LTS-J10Y) punika posisi terminal GPS khusus sing dirancang kanggo ngawasi posisi wadhah. The LTS-J10Y migunakake baterei militèr dhuwur-kinerja sing wakes munggah saben 24 jam lan dikirim posisi informasi, banjur ngasilake mode turu jero kanggo nganti sepuluh taun. Liwat / teknologi komunikasi GPRS GSM, lbs posit basa stasiun ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Satelit sing terminal ngawasi posisi   LTS-J10Y

    1.Product Pambuka

    Satelit wadhah koleksi informasi posisi terminal (model LTS-J10Y) punika posisi terminal GPS khusus sing dirancang kanggo ngawasi posisi wadhah. The LTS-J10Y migunakake baterei militèr dhuwur-kinerja sing wakes munggah saben 24 jam lan dikirim posisi informasi, banjur ngasilake mode turu jero kanggo nganti sepuluh taun. Liwat / teknologi komunikasi GPRS GSM, lbs posisi basa stasiun lan teknologi posisi GPS, digabungake karo konfigurasi fleksibel saka multi-mode saka layanan lokasi ngawasi lan ngatur sistem, sing bisa teliti lan dilacak. aset Mobile bisa queried lan dilacak liwat browser IE, APP Android seluler, Apple iOS mobile APP.

    kinerja 2.product

    1) Nganggo 3 batre militèr dhuwur-kinerja kanggo nyegah suhu dhuwur lan reaksine

    2) Dhukungan global kotak-band GSM / GPRS850 / 900/1800 / 1900MHz

    3) mode Dual posisi: GPS posisi + stasiun basa posisi

    4) Kanthi posisi AGPS-dibantu, iku bisa cepet nemokake

    5) mode Makarya: mode interval, mode weker multi-klompok / single, mode weker minggu, etc.

    6) platform remot paramèter konfigurasi, lunjakan konfigurasi SMS

    7) daya baterei priksaan, weker baterei kurang, pangeling kanggo ngganti baterei

    8) konsumsi daya Ultra kurang kurang saka 1 LA, banget hemat daya, wektu siyaga dawa

    9) Miturut rancangan wangun saka hood wadhah, bisa digunakake minangka efek instalasi ndhelikke.

    10) Waterproof, dustproof lan desain shockproof, diukur ing jero banyu 1 meter kanggo 30 menit tanpa banyu, sik njongko IP67

    3. Fitur Product

    No.

    fungsi Details

    fungsi Description

    1

    mode operasi mode interval Tangi lan bali data lokasi miturut interval pesawat wektu, kayata saben 30 menit

    2

    mode weker Sampeyan bisa ngeset 1 ~ 5 kelompok weker tangi-munggah saben dina, kanthi otomatis tangi ing wektu pesawat, lan banjur turu sawise bali data posisi, kayata 8:00, 12:00, 16:00, 17:00, 23:00

    3

    mode weker Kerjo Sampeyan bisa ngeset terminal tangi weker saka ana kanggo ana, lan kanthi otomatis tangi lan bali data lokasi ing wektu pesawat. Contone, sampeyan bisa netepaken 2, 3rd, 4th, lan 5 ing 12:30. Sampeyan ora kudu bisa ing Saturday lan Minggu.

    4

    mode ranging darurat Nalika weker wis pinanggih utawa ngawasi terus dibutuhake, printah ranging darurat bisa ditanggepi kanggo terus-terusan trek terminal.

    5

    konfigurasi parameter Terminal Mbatalake nyetel IP, port, APN, mode apa, wektu tangi-munggah, etc. dening nerbitake printah saka platform.

    6

    pitakonan parameter sajarah paramèter konfigurasi Sajarah Query liwat platform

    7

    priksaan daya baterei terminal kanthi otomatis ngasilake daya baterei saiki, lan pangguna bisa query daya isih liwat platform.

    8

    weker baterei Cendhek Nalika baterei tekan lawang, terminal kanthi otomatis dikirim weker baterei kurang kanggo platform.

    9

    instalasi free Wiring Ora wiring external dibutuhake

     

    4. paramèter Technical

    1) voltase Pakaryan: DC3.6V

    2) Makarya saiki: 10~20mA@3.6V

    3) siyaga saiki: kurang saka 1uA

    4) Size: L203.5mm * W85mm * H36mm

    5) cara Positioning: GPS posisi + stasiun basa posisi

    6) posisi tambahan: karo posisi AGPS dibantu

    7) kesalahan Positioning: kesalahan posisi GPS <10m (lingkungan P); kesalahan basa posisi stasiun <50 ~ 200M (wilayah kutha)

    8) jaringan Komunikasi: GSM / GPRS

    9) suhu Makarya: -30 ° C ~ +75 ° C

    10) suhu Storage: -40 ° C ~ +85 ° C

    11) kapasitas baterei: 17000mAH

    12) rating Waterproof: terminal meets syarat IP67 ing QC / T 413-2002 3.6, anti banyu lan dustproof.

    3







  • Previous:
  • Next: