• Квалитет

  Квалитет

  Секогаш го става на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес.
 • способност

  способност

  Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001: 2008 сертифициран производител на висок квалитет, ефективни производи
 • Кои Ние им служи на

  Кои Ние им служи на

  Служат GPS СЛЕДЕЊЕ operater претпријатие за над 13 години

Спецификација за полнење GLL130 Логистика Брави

GLL130 дизајн како анти-пауза и водоотпорен, Сите уреди Масовно Подредување GLL130 инсталирате логистичка SIM картичка од фабриката, не може да се отвори за заклучување тело.

Терминал за следење на контејнерот сателитски позиционирање

терминал за собирање на информации за позиционирање на контејнерот сателит (модел-LTS J10Y) е позиционирање ГПС терминал специјално дизајнирани за следење на контејнерот позиционирање. На LTS-J10Y користи со високи перформанси воени батерија која се буди на секои 24 часа и испраќа информации за местоположба, а потоа се враќа во длабок сон режим до десет години.

Соларни GPS \ BD двоен режим позиционирање терминал

На метан-100t е позиционирање терминал специјално дизајниран за апликации морските мониторинг позиционирање. Рибар-100t може да се реализира за следење на позицијата и следење на отворено вредни средства како бродови преку GPS / BD сателитски позиционирање технологија, соларна технологија полнење

GPS Мобилни DVR

Базирани складирање компресија дигитализација на сликата и да се постигне 3 правци дигитални камери за следење, во комбинација GPS следење / мониторинг, возило возење рекордер, чување висок капацитет SD картичка, возачот IC картичка, проект признавање, интерфејс на повеќе податоци, говорни повици и други карактеристики. стандард вградени тип структура врз возилото за да се дизајнира, го прават тоа е лесно да се инсталира. Исполнуваат барањата на национален стандард GB-T