• cilësi

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.
 • aftësi

  aftësi

  Fabrika jonë është rritur në një Premier ISO9001: 2008 certifikuar të cilësisë së lartë, kosto-efektive produkteve
 • Kush Jemi Shërbyer

  Kush Jemi Shërbyer

  Shërbyer ndërmarrje GPS ndjekja operater për më shumë se 13 vjet

Specifikim për Rechargeable GLL130 Logistics Locks

Dizajni GLL130 si anti-pushim dhe i papërshkueshëm nga uji, të gjitha pajisjet GLL130 urdhërimin pjesa më e madhe të instaluar kartën SIM logjistike që fabrikës, nuk mund të jetë e hapur trupi bllokohet.

Terminal Monitorimi Container Satellite Positioning

Sateliti enë mbledhjes së informacionit të pozicionimit terminal (model LTS-J10Y) është një pozicionimi terminal GPS projektuar posaçërisht për monitorimin e pozicionuar enë. LTS-J10Y përdor një bateri ushtarak të lartë të performancës që zgjohet çdo 24 orë dhe dërgon pozicionimin e informacionit, pastaj kthehet në modalitetin e gjumit të thellë për deri në dhjetë vjet.

Solar GPS \ BD Dual Mode Positioning Terminal

LLS-100t është një terminal pozicionimi projektuar posaçërisht për aplikimet e monitorimit të pozicionimit detare. LLS-100t mund të realizojë monitorimin e pozicionit dhe ndjekja e aseteve në natyrë të vlefshme të tilla si anije përmes GPS / BD teknologji pozicionimit satelitor, teknologji diellore akuzuar

GPS Mobile DVR

Bazuar ruajtjen compression dixhitalizimi imazhit dhe për të arritur 3 rrugët kamera digjitale monitorimit, e kombinuar GPS ndjekja / monitorimit, ngarje automjeti Recorder, kartë SD me kapacitet të lartë magazinimit, Shofer kartë IC, njohjes ID, ndërfaqe të dhënave të shumta, thirrjet zanore dhe karakteristika të tjera. standarde Struktura lloj ngulitur automjetit në bazë për të hartuar, të bërë ajo është e lehtë për të instaluar. Plotësojnë kërkesat e standardeve kombëtare GB-T