• kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • kamampuhan

    kamampuhan

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • Saha Urang Ngawula

    Saha Urang Ngawula

    Porsi perusahaan GPS tracking operater pikeun leuwih 13 taun

Spésifikasi Pikeun Rechargeable GLL130 Logistik Konci

GLL130 rarancang sakumaha anti putus jeung waterproof, Sadaya alat GLL130 bulk nyusun masang kartu SIM logistik saprak pabrik, teu kaci kabuka awak konci.

Pangimeutan Terminal wadahna Satelit Positioning

Satelit wadahna kempelan informasi positioning terminal (model LTS-J10Y) mangrupakeun positioning terminal GPS dirancang husus pikeun monitoring positioning wadahna. The LTS-J10Y ngagunakeun batré militer-kinerja tinggi nu wakes nepi unggal 24 jam sarta ngirimkeun positioning informasi, teras mulih deui ka mode sare jero nepi ka sapuluh taun.

Mode Positioning Terminal surya GPS \ BD Dual

The LLS-100T mangrupakeun terminal positioning dirancang husus pikeun aplikasi ngawaskeun positioning laut. LLS-100T bisa ngawujudkeun ngawaskeun posisi na tracking aset berharga outdoor kayaning kapal liwat GPS / BD téhnologi positioning satelit, téhnologi ngecas surya

GPS Mobile DVR

Dumasar digitization gambar gudang komprési jeung pikeun ngahontal 3 ruteu kaméra digital monitoring, digabungkeun GPS tracking / monitoring, wahana nyetir recorder, kartu SD gudang kapasitas tinggi, Supir kartu IC, pangakuan ID, panganteur sababaraha data, nelepon sora na fitur séjén. Struktur study tipe standar dumasar wahana urang mendesain, sangkan éta gampang pikeun masang. Minuhan sarat tina standar nasional GB-T