2018 trending produk diobral panas mobil obd batré lila hirup GPS Tracker pikeun mobil kalayan fungsi diagnostik pikeun nyata waktu pabrik anti maling jeung suppliers | Roadragon

2018 trending produk diobral panas mobil obd batré lila hirup GPS Tracker pikeun mobil kalayan fungsi diagnostik pikeun nyata waktu anti maling

Pondok Description:

2018 produk trending diobral panas mobil obd batré lila hirup GPS Tracker pikeun mobil kalayan fungsi diagnostik pikeun nyata waktu anti maling The G-M220 runtuyan mangrupa calakan terminal OBD otomotif anu luyu jeung standar OBDII / EOBD. Integrated 2G modul komunikasi jaringan,-precision tinggi GPS modul atanapi Beidou / GPS dual-mode modul,-kinerja tinggi tilu sumbu-sensor gravitasi sarta wahana ECU modul komunikasi komputer. Cocog sareng 9-36V model tegangan lega, bisa unggah kandaraan jalan ...


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    2018 trending produk diobral panas mobil obd batré lila hirup GPS Tracker pikeun mobil kalayan fungsi diagnostik pikeun nyata waktu anti maling

    Runtuyan G-M220 mangrupa terminal OBD calakan otomotif anu luyu jeung standar OBDII / EOBD.

    Integrated 2G modul komunikasi jaringan,-precision tinggi GPS modul atanapi Beidou / GPS dual-mode modul,-kinerja tinggi tilu sumbu-sensor gravitasi sarta wahana ECU modul komunikasi komputer. Cocog sareng 9-36V model tegangan lega, bisa unggah kandaraan ngajalankeun status, data kaayaan kandaraan sarta data kontrol supir ka platform manajemén jaringan kandaraan liwat modul jaringan sadar posisi pamundut lagu, ngawaskeun data wahana, ujian fisik wahana sarta nyetir statistik kabiasaan.

     

    item fitur d escription
    jaringan 2G Ngarojong quad-band jaringan 2G. Modul di nagara deungeun bisa digantikeun ku pita frékuénsi saluyu beradaptasi ka jaringan lokal, cocog sareng kartu handphone na kartu IoT.
    positioning Rojongan GPS / Beidou mode dual
    data OBD Ngarojong data protokol kayaning OBDII / EOBD
    nyetir kabiasaan Numutkeun data wahana jeung status, mangka dianalisis naha supir ngabogaan kabiasaan nyetir goréng kayaning akselerasi gancang, deceleration dadakan, péngkolan seukeut, jsb salila perjalanan.

     

    Fitur pilihan :

    harta d escription
    Alarm tina narik kaluar Bisa dipasang kalayan batré ngarojong fungsi alarm tina narik kaluar

     

    paréntah panginstalan :

    1 Néangan wahana OBD korsi diagnostik, tingal posisi panganteur umum;           

    2 Buka strip sisi alat jeung selapkeun kartu mikro-SIM (3FF kartu sedeng) nurutkeun arah labél nu;

    3 Sambungkeun terminal langsung ka panganteur diagnostik OBD sahiji wahana pikeun kakuatan on. Lampu indikator dihurungkeun tur nitenan naha indikator blinks normal. Nepi ka alat téh online tur diposisikan normal, jaman keur online munggaran tur positioning bakal rada lila.

    4 Lamun wahana geus dimimitian, alat otomatis baris berkomunikasi jeung wahana pikeun ménta data eta ngarojong;

    5 Equipment kalawan batré umumna dianjurkeun pikeun ngamimitian engine pikeun ngecas batré pikeun leuwih ti 2 jam, pikeun mastikeun yén alarem tur data lianna nu dileupaskeun.

    Catetan: parameter kayaning gateways nu pre-diatur sakumaha diperlukeun saméméh ninggalkeun pabrik.


  • Saméméhna:
  • Hareup: