mobil GPS Tracker LTS-J10Y magnét hottest wadahna Tracker pabrik jeung suppliers | Roadragon

mobil GPS Tracker LTS-J10Y magnét wadahna Tracker hottest

Pondok Description:

LTS-J10Y wadahna hottest Tracker LTS-J10Y mangrupakeun Tracker nu dirancang pikeun tracking wadahna, Unit ieu tiasa dianggo pikeun 10 taun kalayan batré 17000mAH diwangun dina, éta ogé bakal ngarojong lembab / ngawaskeun hawa, status panto detecting jsb 1. produk ieu dirancang pikeun aplikasi dina manajemen wadahna, éta bisa ngaganti curhat hawa tina wadahna, anu moal mangaruhan integritas wadahna, Samentara pikeun instalasi concealable. 2. Longstanby waktu gawe, upami ...


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    LTS-J10Y hottest wadahna Tracker

    LTS-J10Y mangrupakeun Tracker nu dirancang pikeun tracking wadahna, Unit ieu tiasa dianggo pikeun 10 taun kalayan batré 17000mAH diwangun dina, éta ogé bakal ngarojong ngawaskeun lembab / hawa, status panto detecting jsb

    1. produk ieu dirancang pikeun aplikasi dina manajemen wadahna, éta bisa ngaganti curhat hawa tina wadahna, anu moal mangaruhan integritas wadahna, Samentara pikeun instalasi concealable.

    2. Longstanby waktu gawe, upami interval unggah data hiji pakét per 24 jam, éta bakal dianggo ngeunaan 3-5 taun, batré ieu sanggup rojongan kapasitas batré béda papanggih syarat béda ti custome.

    3. tegangan Low: The tegangan kerja bisa turun ka 10μA salila modeu sare, mun pastikeun unit bakal dianggo deui.

    4. Wireless, gampang pikeun masang, produk nu boga ganda design fungsi waterproof, éta sagemblengna lumaku ka pamakéan ker, anti cai, uyah, panonpoe, sepuh jeung lingkunganana tangguh lianna.

    5. ngahijikeun fungsi sénsor lampu; eta bisa ngadeteksi panto kabuka / Status deukeut wadahna.

    6. Rojongan E-Sim kalawan stabilitas hadé tur bukti Geter.

    55672874c2dd5dAdsds


  • Saméméhna:
  • Hareup: