GPS Wadahna nyukcruk calakan padlock GSM E-segel wahana konci pabrik jeung suppliers | Roadragon

GPS Wadahna nyukcruk calakan padlock konci GSM E-segel wahana

Pondok Description:

GPS Wadahna nyukcruk calakan Padlock GSM E-segel Vehicle konci utama ciri hanca produk: 1, diwangun-di modul GPS atanapi modul Beidou, 2, ngarojong 2G atawa 3G (WCDMA) jaringan 3, pamakéan tag éléktronik RFID, rojongan RFID kartu konci fungsi 4, pamakéan kakuatan tinggi kapang plastik, awakna konci teu gampang ngancurkeun, gagal pasip baris nyadiakeun sinyal alarm, tiasa anti gugur, shock, waterproof, lebu-buktina. 5, batré kapasitas tinggi, nepi ka 15000MHA, bisa disambungkeun t ...


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    GPS Wadahna nyukcruk calakan Padlock GSM E-segel Vehicle konci
    
    Ciri hanca utama produk :

    1, diwangun-di modul GPS atanapi modul Beidou,

    2, ngarojong 2G atawa 3G (WCDMA) jaringan

    3, pamakéan tag éléktronik RFID, rojongan kartu RFID fungsi konci

    4, pamakéan kakuatan tinggi kapang plastik, awakna konci teu gampang ngancurkeun, gagal pasip baris nyadiakeun sinyal alarm, tiasa anti gugur, shock, waterproof, lebu-buktina.

    5, batré kapasitas tinggi, nepi ka 15000MHA, bisa disambungkeun kana dianggo nepi ka 7 poé

    6, diwangun-di magnét kuat, bisa nyieun konci pageuh adsorbed dina awak mobil

    7, kalayan fungsi alarem kakuatan low, nalika listrik URANG SUNDA ti nilai tangtu, lampu indikator mimitian

    8, kalayan fungsi ajakan alat keur nyieun sora ngahiung, nalika konci teu normal dikonci, terminal bakal otomatis ngaluarkeun alarem bip pikeun ngingetkeun supir

    9 terminal jeung panginget alarem, nalika jahit anu illegally neukteuk off lamun terminal bakal nyandak inisiatif pikeun ngirim alarem

    10, GPRS mode komunikasi terminal, sanggeus unggal sambungan, otomatis ngasupkeun mode positioning GPS, maké TCP / IP na protokol UDP,

    11 konfigurasi jauh tina logistik relevan konci informasi.

    12, informasi lokasi, status switch, konci éléktronik, informasi instan, jsb ..

    13 mantau puseur otoritas jauh konci, IC mode kartu konci, modeu konci handheld, modeu konci SMS, jrrd

    14, puseur ngawaskeun nurutkeun lokasi pre-diatur, rentang, wahana lembur, route ka ngatur logistik di leumpang ruteu, kayaning pelanggaran, ngalaporkeun real-time, mantau jeung saterusna.

     Penampilan produk / parameter teknis :

    1. Produk parameter :

    fitur hardware

    备注

    arsitéktur hardware

    Paké STM32

    modul komunikasi

    GPRS , WCDMA

    spésifikasi teknis

    tegangan operasi

    3,6 V / DC

    Rata ayeuna operasi

    170

    RFID

    S70

    batré cadang

    15000mAh

    dimensi

    335 (jeung beam) mm * 102mm * 35mm

    imah beurat

    1 KG

    ciri lingkungan

    Automotive nyah Interférensi kekebalan

    tegangan ngurangan tina 1kV ~ 2kV, frékuénsi ngurangan 20 kali / s ~ 200 kali / s

    Gancang fana burst impedansi

    4KV, kelas eksperimen IV

    kekebalan ngurangan éléktrostatik

    Kontak ngurangan 6KV, ngurangan hawa 8KV, kelas eksperimen Ⅲ

    wates pelecehan dilakukeun

    Minuhan sarat Kelas B

    wates gangguan radiasi

    Minuhan sarat Kelas B

    ciri suhu

    hawa operasi -40 ℃ ~ +75 ℃

    kandungan cai

    5% ka 95% non-condensing

    kinerja GPS

    lemes parasaanana

    - 159dBm

    waktos positioning

    Tiis mimiti kirang ti 34 detik; mimiti panas kirang ti 3,5 detik; haneut mimiti kirang ti 33 detik, ulang newak waktos 1.0 detik

     

    akurasi positioning

    10m

    akurasi speed

    0.1m / s

    kinerja GSM / GPRS

    prekuensi

    850/900/1800/1900 MHz

    ngirimkeun kakuatan

    Kelas 4 (2W @ 850/900 MHz)

     

    Kelas 1 (1W @ 1800 / 1900MHz)

    hawa operasi

    -40 ° C jeung +85 ° C

    gudang data

    cache sector buta

    Cache 2000 (titik) informasi lokasi

     

     

    2.Host LED pedaran status :

    1.Green LED - Nuduhkeun status sinyal GPS

    kaayaan panjelasan
    Flash (flash sakali unggal 1 detik) Neangan sinyal GPS.
    Slow flash (unggal 5 detik flash) Geus sasaran

    2.Red LED - nunjukkeun status GSM

    kaayaan kaayaan
    Flash (flash sakali unggal 1 detik) Flash (flash sakali unggal 1 detik)
    Slow flash (unggal 3 detik flash) Slow flash (unggal 3 detik flash)
    Pabaliwer (0.2 detik flash 2s) Pabaliwer (0.2 detik flash 2s)

    3.Blue LED - nunjukkeun status muatan

    kaayaan panjelasan
    teu terang Taya muatan atawa muatan pinuh
    salawasna caang Kakuatan utama geus disambungkeun

     

    4.Orange LED - Status indikasi undervoltage

    kaayaan panjelasan
    teu terang Dayana normal tapi euweuh kakuatan
    salawasna caang mesin ayeuna dina kaayaan undervoltage








  • Saméméhna:
  • Hareup: