GPS GSM GPRS SOS lock tracker electronic padlock system factory and suppliers | Roadragon

GPS GSM GPRS SOS konci Tracker Sistim padlock éléktronik

Pondok Description:

Specification for rechargeable GLL130  logistics locks:(BT+GPRS+GPS) 1. GLL130 Product Specific Category Logistics lock picture   Product model GLL-130 service Support ODM、OEM Product material Aluminum alloy  + PC surface treatment Electroplating coating, waterproof, anti-static, high temperature resistant communication mode GPRS,Bluetooth GSM parameter Communication frequency:GSM850、EGSM900、DCS1800 、PCS1900MHz Transmitted power:Class 4 (2W)  GSM850、EGSM900  ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi rechargeable

    GLL130 ngonci logistik: (BT + GPRS + GPS)

    图片 1

    1. GLL130 Produk husus

    Kategori

    konci logistik

    gambar

     产品 描述 134
    modél produk GLL-130
    palayanan Rojongan ODM, OEM
    bahan produk Aluminium alloy + PC
    perlakuan permukaan Electroplating palapis, waterproof, anti statis, suhu luhur tahan
    mode komunikasi GPRS, Bluetooth
    parameter GSM Frékuénsi Komunikasi: GSM850, EGSM900, DCS1800, PCS1900MHz
    dikirimkeun kakuatan: Kelas 4 (2W) GSM850, EGSM900
              Kelas 1 (1W) DCS1800, PCS1900
    speed transmisi GPRS: kbps MAX85.6 low, kbps MAX42.8 tinggi
    paréntah Rojongan SMS netepkeun
    kartu SIM : rojongan 1,8 / kartu 3.0V MicroSIM, SMD chip, kartu SIM
    parameter GPS Nampi tipe: 66 saluran Narima frékuénsi: 1575.42MHz

    sensitipitas Star: -165dBm

    akurasi positioning: <10 méter

    Tiis mimiti waktos: <35 detik (rata)

    Haneut mimiti waktos: <33 detik (rata)

    Panas mimiti waktos: <1 detik (rata)

    parameter Bluetooth Chip Bluetooth: TI-CC2541 frékuénsi Operasi: 2.4G

    sensitipitas panarima: -90dbm

    Ngirimkeun kakuatan: 0dbm

    enkripsi Kaamanan: enkripsi AES

    baku Bluetooth: 4 BLE

    alat-alat rojongan Ios, Android 4.3, Windows XP jeung luhureun
    update firmware pamutahiran rojongan Banjaran
    Pangwanoh mobile ilegal Jero G-sensor
    alarem sora Diwangun dina alat keur nyieun sora ngahiung
    modeu catu daya 3.7V / 6600mAH batré litium rechargeable
    tegangan gawe 3.6-4.2V
    modeu ngecas Éksternal 2 inti panganteur waterproof ngecas, éta bisa disambungkeun jeung 5 ~ 8V / 2a DC input
    sayaga ayeuna Operasi ayeuna: 60mA, GPRS standby ayeuna: 3mA, Bluetooth sayaga ayeuna: 10uA
    modeu muka konci handphone, aplikasi, modeu bluetooth, + mode GPRS
    muka konci waktos Dina 3 detik tina resi ti instruksi konci
    waktos konci Gumantung kana modeu operasi, waktu response (3 ~ 60 detik)
    kinerja waterproof IP65
    hawa digawé -10 ~ 80 deg C
    kalembaban operasi 5% ~ 95% (tanpa gél)
    fungsi karakteristik 1.GPS + base station mobile lbs sababaraha positioning tepat; 2. Bluetooth kakuatan low sayaga;

    3. rekaman lagu, pager éléktronik (Yan Shen); 4. jauh otorisasi konci otomatis; Muka konci rojongan darurat (Yan Shen);

    5, rojongan SMS jauh ngaropéa parameter relevan;

    warna Hideung pérak kulawu
    sistim produk embedded system
    ukuran produk 76 * 176 * 33mm
    Beurat bersih 0.9KG
    Ukuran kode dua diménsi 20 * 20mm
    aréa aplikasi Logistik, angkutan barang, transportasi laut, pangawasan adat

    2. Modél ngagawekeun

    Vérsi Rechargeable:

    1.The waktos standar balik téh 5 menit, platform nu bisa ngirim parentah pikeun ngaropéa.

    2.Locks dina modeu sayaga, ngaliwatan GPRS jeung platform anu mulasara sambungan biasa.

    3. konci dina modeu sayaga, pikeun ngahemat daya, moal kabuka positioning GPS, balik data ngagunakeun panungtungan positioning GPS atawa lbs data posisi.

    4. konci operasi bakal pemicu mangrupa positioning GPS.

    5.Locks, konci bakal ngadeteksi Geter, Geter umum bakal disada alat keur nyieun sora ngahiung warning, Geter telenges bakal pemicu alarem mobile, bakal ngirim data alarem ka platform tracking.

    6.Through Bluetooth atanapi platform jauh konci, muka konci na operasi konci bakal pemicu data alarem masing-masing nepi ka platform nu ngirim konci alarem tur data alarem konci.

    产品 描述 3245 

    3.Instruction

    3.1 Global:

     产品 描述 3275

    1. GLL130 rarancang sakumaha anti putus jeung waterproof, Sadaya alat GLL130 bulk nyusun masang kartu SIM logistik saprak pabrik, teu kaci kabuka awak konci.

    2. konci sampel GLL-130 dirancang bisa muka jero install SIM kartu. Napel teh proses masang GLL-130

    3. sateuacan muka konci di jero, mangga ngumbah leungeun pikeun nyingkahan karuksakan éléktrostatik dina circuit board

    4. konci Sampel teu dirancang keur nasabah masang SIM, kawat Sambungkeun nyaeta pondok, mangga buka konci pisan lemah lembut.

    3.2 Nyokot nepi ka kartu SIM

    syarat:

    1. (Perkara 2G, 3G, 4G) kudu ngarojong Internet 2G: GSM 850/900/1800/1900, di jaringan 2G katutupan.

    2.with fungsi fungsi SMS, panelepon Identification, Nyauran

     产品 描述 4017


  • Saméméhna:
  • Hareup: