GPS alat nyukcruk pikeun truk, waterproof 3G GPS pabrik padlock secur na suppliers | Roadragon

alat tracking GPS pikeun truk, waterproof 3G GPS padlock secur

Pondok Description:

rinci 1.Product: Wadahna GPS Tracker GLL-150 mangrupakeun alat konci tracking calakan keur sistem manajemen asset. Ciri utama tiasa daftar salaku: Dirarancang muka konci moal ku konci, tapi ku RFID / jarak jauh sandi; Kalawan batré kapasitas badag, waktos kerja lila; Diwangun-di modul nirkabel, nyata waktu ngawaskeun online; Diwangun-di modul GPS, locating global; kontrol kaamanan, alarem konci ilegal jeung saterusna. aplikasi bisa wadahna, trailer, Van tipe truk jeung tipe séjén truk jauh mon ...


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci 1.Product:

    Wadahna GPS Tracker GLL-150 mangrupakeun alat konci tracking calakan keur sistem manajemen asset.

    Ciri utama tiasa daftar salaku: Dirarancang muka konci moal ku konci, tapi ku RFID / jarak jauh sandi;

    Kalawan batré kapasitas badag, waktos kerja lila;

    Diwangun-di modul nirkabel, nyata waktu ngawaskeun online;

    Diwangun-di modul GPS, locating global;

    kontrol kaamanan, alarem konci ilegal jeung saterusna.

    aplikasi bisa wadahna, trailer, Van tipe truk jeung tipe séjén truk jauh mantau sistem.

    CIRI 2.KEY

    1, Unik Desain, Unlick Jeung RFID / SMS Sandi

    2, Batre Kamampuh Big, Long Time ngagawekeun

    3, Panyungsi-di Module GSM, Jauh Monitor Online

    4, Panyungsi-di GPS Module, Real Time Global Positioning

    5, pangimeutan Satety, Alarem Pikeun muka konci ilegal

    3.FUNCTIONS

    ngetik gambaran
    fungsi transmisi Mode TCP / SMS
    IData unggah otomatis selang waktu
    modeu Locating GPS / lbs
    Geter detecting Diwangun di sensor 3G
    modeu monitorina status konci ngawaskeun nyata waktu
    ngalaan konci RFID / sandi jauh
    Bangun modeu Nelepon / SMS / Swiping Kartu / Geter? Konci-string tamper
    alarem Konci-string alarem tamper
    alarem kartu Swiping
    muka konci alarem
    Salah alarem sandi
    alarem Geofence

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    4.PARAMETERS

    Dimension (LxWxH) 195mmx114mmx37mm
    Bahan perumahan rékayasa plastik
    beurat 700g (kalayan asesoris baku)
    Diwangun dina batré batré litium rechargeable 12000mAh
    hawa gawe -20 ° C- + 60 ° C
    hawa gudang -40 ° C- + 80 ° C
    kalembaban relatif 5% -99%
    kelas waterproof IP65
    Rata ayeuna sayaga Kirang ti 0.1mA
    Rata ayeuna kerja Kirang ti 90mA
    frékuénsi GSM 900/1800/1900 MHz

     

     

     

     

     

     

     

     

    150- 图 3





  • Saméméhna:
  • Hareup: