Obral panas pikeun akurat Positioning 4G LTE Car GPS Tracker Mt600 Jeung Suhu Alarm Jeung Anti maling Towing pabrik Alarm na suppliers | Roadragon

Obral Hot pikeun Positioning akurat 4G LTE Car GPS Tracker Mt600 Jeung Suhu Alarm Jeung Anti maling Towing Alarm

Pondok Description:

pamutahiran urang gumantung kana gear singkup, bakat beredar jeung pasukan téhnologi sababaraha kali strengthened pikeun dijual Hot pikeun Positioning akurat 4G LTE Car GPS Tracker Mt600 Jeung Suhu Alarm Jeung Anti maling Towing Alarm, gawang urang geus "blazing taneuh anyar, Ngoper Niley", dina potensi, urang tulus diondang anjeun tempo up kalawan kami sarta nyieun hiji ka hareup foreseeable vivid babarengan! pamutahiran urang gumantung kana gear singkup, bakat beredar na repeatedl ...


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pamutahiran urang gumantung kana gear singkup, bakat beredar jeung pasukan téhnologi sababaraha kali strengthened pikeun dijual Hot pikeun Positioning akurat 4G LTE Car GPS Tracker Mt600 Jeung Suhu Alarm Jeung Anti maling Towing Alarm, gawang urang geus "blazing taneuh anyar, Ngoper Niley", dina potensi, urang tulus diondang anjeun tempo up kalawan kami sarta nyieun hiji ka hareup foreseeable vivid babarengan!
    Pamutahiran urang gumantung kana gear singkup, bakat beredar jeung pasukan téhnologi sababaraha kali strengthened pikeun 4G GPS Positioning , 4G LTE Car GPS Tracker , 4G Positioning , kami nuturkeun mékanisme punjul pikeun ngolah barang ieu nu mastikeun durability optimum na réliabilitas tina barang. Urang tuturkeun cuci éféktif panganyarna jeung prosés straightening nu diturutan kami nyadiakeun kualitas unmatched produk na leyuran pikeun klien urang. Urang terus narékahan pikeun kasampurnaan jeung sagala usaha urang diarahkeun ka arah attaining kapuasan klien lengkep.
    F8 HDD terminal ngawaskeun video ieu dimekarkeun ngagunakeun téhnologi pang anyarna ieu dumasar kana sistem operasi study,-speed tinggi core chip industri pengolahan, calakan wahana video mantau terminal di 3G / 4G broadband transmisi multimedia nirkabel, komunikasi WiFi, anu maksimum 8 DVR HD ngawaskeun jeung neundeun video, Beidou / GPS  dual-mode-precision tinggi positioning sistem na aksés calakan mun salah sahiji.图片 4

    Fitur:

    Desain Modular hanca, sabenerna terpadu digital video neundeun (Digital, Video, Rékam), pangiriman nirkabel 4G, ngawaskeun positioning satelit, fungsi manajemén kandaraan.

    1. rojongan GPS / Beidou dual-mode positioning, bisa ngahontal Sistim submeter satelit positioning tepat kalawan CORS.

    2.8 video input, input audio 4 channel, realisasi wahana real-time, rentang pinuh ku audio jeung panjagaan video na video.

    3.A rupa modul komunikasi 3G / 4G bisa ngonpigurasi sadar real-time transmisi video nirkabel.

    Desain 4.Unique of teuas alat panyalindungan disk na mékanisme gudang koropak unik pikeun mastikeun gudang kapasitas badag data di lingkungan kasar wahana aman tur dipercaya.

    5.Use 4 tingkat hard disk panyalindungan shockproof, ngadopsi tilu lapisan silika gél design leungeun baju pelindung, sarta ngagabungkeun kaku kotak disk rojongan struktur teuas, éféktif Tujuan di Geter wahana frekuensi tinggi jeung perlindungan dampak frékuénsi low.

    6.The multimédia iinditan software analisis catetan nyadar dina audio jeung video, satelit positioning lagu, nyetir catetan jeung kacilakaan informasi diragukeun, ogé replay sinkron jeung analisis alarm tur acara.

    7.Built dina kualitas luhur fungsi sora TTS téks siaran.

    hotspot WiFi nirkabel 8.Scalable pikeun ngahontal dina alat-alat wahana sarta aksés WiFi broadband wireless panumpang.

    9.Built dina modul beus, beus stasiun ngalaporkeun otomatis, propaganda jeung fungsi séjén.

    fungsi:

    1. fungsi Video: ngagunakeun H.264 téhnologi komprési video pikeun ngawujudkeun 8 Cara gambar real-time monitoring, timing catetan, ngarékam acara, fungsi rekaman alarem, resolusi gambar D1 / Satengah, D1 / CIF pilihan.

    2. neundeun pidio: make hard disk jeung kartu SD sedeng gudang dicampur, nganggo format file patén pikeun ngarekam fungsi koreksi kuat, adaptasi jeung lingkungan wahana, video jeung kaamanan file data.

    3. fungsi transmisi Video: ngaliwatan jaringan nirkabel 4G, real-time népana video panjagaan, pangiriman bitstream dual, speed adjustable. Anjeun tiasa unggah, newak na alarem gambar.

    4. Video playback fungsi: rojongan 8 Cara video jauh playback real-time.

    5.Analysis sahiji fungsi multimédia: nu rekaman multimédia jeung analisis software, bisa ngawujudkeun sinkronisasi tina audio jeung video playback 8 playback, gudang, ngedit, kaayaan nambahkeun karakter, informasi geografis jeung nyetir catetan fungsi overlay, analisis acara sarta fungsi ékstraksi catetan.

    6. The wahana ngawaskeun fungsi: ngawaskeun otomatis tur fungsi positioning, setélan régional, fungsi pager éléktronik, statistik GPS mileage, statistik mileage wahana, fungsi bubao buta, fungsi memori, stasiun lagu posisi wahana bantu.

    fungsi 7. Alarm: alarem darurat, parkir seep alarem, ngebut alarem, ngebut warning, kacapean nyetir alarem, kaluar alarem garis, kakuatan ka handap, alarem kakuatan low, GPS alarem lepat, antena GPS, pondok alarem circuit, jsb ..

    8. Jalan fungsi deteksi: realisasi geleng, speed bagian ajakan wates jeung alarm, asupkeun / kaluar laporan stasiun, kontrol situs patali.

    9.The fungsi modul beus: ningkatkeun modul stasiun beus, bisa dihontal jero mobil, stasiun ngalaporkeun otomatis luar beus, ambekan supir. Jeung keyboard beus bisa dihontal: stasiun ngalaporkeun manual, RFID manajemén supir kahadiran, fungsi telepon; kalawan stasiun stasiun beus calakan bisa dihontal: stasiun ngalaporkeun manual, RFID manajemén supir hadir. Inpo wahana operasi, informasi garis, informasi wates speed, parusahaan dispatching informasi sarta fungsi interaksi supir, fungsi telepon.

    10. calakan garis jauh update: tugas garis release sentral, terminal pikeun ngahontal download otomatis garis, ngabandingkeun garis, informasi loka, sora disiarkeun, segmentation, wates speed na apdet lianna.

    11. Sora jeung fungsi panggero: mobil leungeun bébas telepon, fungsi ngawaskeun jauh, sora fungsi ajakan, TTS fungsi siaran sora téks, telepon di antara kamar jeung kamar sora.

    fungsi 12. Travel recorder: komunikasi fungsi tampilan informasi, wahana tampilan informasi, kempelan informasi sarta gudang, idéntifikasi supir, setélan parameter, data ékspor / impor, data na percetakan informasi.

    fungsi beus 13.Automobile tiasa: eta tiasa ngawangun tiasa beus atanapi ngonpigurasikeun controller beus beus sadar bacaan data, ngawaskeun kaamanan, kode sesar Ngunggah jeung beberesih, kempelan konsumsi bahan bakar mileage jeung saterusna.

    fungsi 14.Cloud Guardian: ngarojong diagnosis jauh sesar tur debugging, pangropéa program jauh otomatis, konfigurasi parameter jauh, statistik operasi terminal jeung fungsi sejen jauh "awan" wali.

    15. asisten Sora: tiasa install garis sinyal éksternal, alat éksternal tur nyetel parameter tina beungeut otomatis, pamakéan interaksi sora Tips Instalasi deteksi, mantuan tanaga instalasi masang diri, pikeun mastikeun yén alat-alat nu geus dipasang bener.

    parameter:

    ciri hardware  
    arsitéktur hardware Dual chip processing inti, RTKe sistem operasi study
    modul komunikasi 3G / 4G
    desain reliabiliti Kakuatan 4 panyalindungan, tingkat 4 watchdog
    perlindungan circuit board Tilu buktina cet, nyemprot, panyalindungan
    spésifikasi teknis  
    tegangan gawe 9 ~ 36 V / DC
    tegangan ngawatesan 100V / DC
    tegangan panyalindungan batré low: 10V (12Vehicle) atanapi 20V (24Vvehicle) tinggi: 36V
    Kakuatan tegangan lalawanan ngabalikkeun 100V
    ayeuna gawe Rata ayeuna operasi: pasti di hadir Maximum operasi ayeuna: pasti di hadir modeu hemat daya: teu yakin
    batré cadang 820mAh
    metoda instalasi Ningkatna pangrojong luar
    bahan cangkang bisi metal
    panganteur  
    panganteur audio 4 Cara input audio (header hawa) 1 channel audio kaluaran (RCA)
    panganteur video 8 Cara input vidéo (header hawa) output video 1 channel (RCA)
    panganteur data 4 Cara RS-232 1 Cara USB, 1 Cara 485, 1 Cara tiasa beus
    sedeng gudang HDD
    ciri lingkungan  
    Automobile kekebalan gangguan narik listrik Tegangan ngurangan nyaéta 10 kV ka 20 kV, sarta frékuénsi ngurangan nyaeta 20 kali / s ka 200 kali / s
    kekebalan ngagimbung pulsa fana gancang listrik 4KV, kelas Experimental IV
    kekebalan ESD Kontak ngurangan 6KV, ngurangan hawa 8KV, eksperimen kelas III
    wates gangguan dilakukeun Meets syarat tingkat B
    wates gangguan radiasi Meets syarat tingkat B
    ciri suhu Gawe bareng -30 ℃ ~ + 70 ℃ gudang -40 ℃ ~ + 85 ℃
    kandungan cai 5% ~ 95% non-condensing
    kinerja gambar  
    format gambar JPEG, GIF
    resolusi gambar Rojongan QQVGA160 × 120, QVGA320 × 240, VGA640 × 480 rojongan SQCIF160 × 120, QCIF176 × 144,
    kinerja video  
    baku komprési video H.264
    format gambar D1 / Satengah D1 / CIF / QCIF, Rojongan pikeun 8 Cara D1
    pigura laju 1-25fps
    kinerja audio  
    format disandi Rojongan ngirut, G711, G726, ADPCM langkung disandi rekaman digital
    gudang data  
    neundeun catetan lagu 10.000 Bar gudang rekaman lagu
    cache bubao buta Cache 1400 (titik) informasi lokasi
    gudang deteksi Jalan 8 data jalan bisa diatur, unggal jalan bisa diwangun ku 1023 garis tilepan sarta 256 stasion
    Atribut toko aréa Anjeun tiasa nyetel 80 wewengkon rectangular (dimana 20 wewengkon polygon bisa diatur)



  • Saméméhna:
  • Hareup: