Panjang Real Time 3G GPS nyukcruk pabrik mobil alat na suppliers | Roadragon

Long Real Time 3G GPS nyukcruk mobil alat

Pondok Description:

satelit wadahna ngawaskeun positioning terminal LTS-J10Y 1.Product Perkenalan The satelit wadahna kempelan informasi positioning terminal (model LTS-J10Y) mangrupakeun positioning terminal GPS dirancang husus pikeun monitoring positioning wadahna. The LTS-J10Y ngagunakeun batré militer-kinerja tinggi nu wakes nepi unggal 24 jam sarta ngirimkeun positioning informasi, teras mulih deui ka mode sare jero nepi ka sapuluh taun. Ngaliwatan / téhnologi komunikasi GPRS GSM, lbs posit base station ...


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Satelit wadahna terminal ngawaskeun positioning   LTS-J10Y

    1.Product Perkenalan

    Satelit wadahna kempelan informasi positioning terminal (model LTS-J10Y) mangrupakeun positioning terminal GPS dirancang husus pikeun monitoring positioning wadahna. The LTS-J10Y ngagunakeun batré militer-kinerja tinggi nu wakes nepi unggal 24 jam sarta ngirimkeun positioning informasi, teras mulih deui ka mode sare jero nepi ka sapuluh taun. Ngaliwatan / téhnologi komunikasi GPRS GSM, lbs positioning base station jeung téhnologi positioning GPS, digabungkeun jeung konfigurasi fléksibel tina multi-mode nu layanan lokasi monitoring sarta manajemén sistem, wadahna bisa diawaskeun na dilacak. aset mobile bisa queried na dilacak ngaliwatan panyungsi IE, aplikasi mobile Android, Apple ios mobile aplikasi.

    kinerja 2.product

    1) ngadopsi 3 accu militer-kinerja tinggi pikeun nyegah suhu jeung passivation

    2) ngarojong global quad-band GSM / GPRS850 / 900/1800 / 1900MHz

    3) mode Dual positioning: GPS positioning + base station positioning

    4) Sareng positioning AGPS-ditulungan, bisa gancang nomeran

    5) mode Gawe: modeu interval, modeu alarem multi-group / tunggal, modeu alarem minggu, jsb

    6) platform jauh parameter konfigurasi, Spike konfigurasi SMS

    7) kakuatan Batre panalungtikan, alarem batré low, panginget pikeun ngaganti batréna

    8) konsumsi kakuatan Ultra low nyaeta kirang ti 1 Ua, pisan hemat daya, waktu sayaga panjang

    9) Numutkeun rarancang wangun tina tiung wadahna, éta bisa dipaké salaku éfék instalasi concealed.

    10) waterproof, dustproof jeung desain shockproof, nu diukur dina cai jero 1 méter pikeun 30 menit tanpa cai, ngahontal IP67

    3. Fitur Produk

    No

    fungsi Rincian

    fungsi Katerangan

    1

    modeu operasi modeu interval Bangun sarta balik data lokasi nurutan interpal set waktos, kayaning unggal 30 menit

    2

    modeu alarem Anjeun tiasa nyetel 1 ~ 5 Grup alarm hudang-up unggal poe, otomatis bangun wanoh set, lajeng bobo sanggeus balik data posisi, kayaning 8:00, 12:00, 16:00, 17:00, 23:00

    3

    modeu alarem weekday Anjeun tiasa nyetel terminal ka bangun alarm tina Senén nepi Minggu, sarta otomatis bangun sarta balik data lokasi wanoh set. Contona, Anjeun tiasa nyetel Senén, 2nd, 3rd, 4, sarta 5 di 12:30. Anjeun teu kedah dianggo dina Saturdays na Sundays.

    4

    modeu tracking darurat Nalika alarm anu encountered atawa ngawaskeun kontinyu moderator, mangga hiji paréntah tracking darurat bisa dikaluarkeun mun mayeng lagu terminal.

    5

    Konfigurasi parameter Terminal Jarak jauh diatur IP, port, APN, modeu digawé, jaman hudang-up, jsb ku ngaluarkeun paréntah tina platform nu.

    6

    query parameter sajarah parameter konfigurasi sajarah pamundut ngaliwatan platform nu

    7

    panalungtikan daya batre terminal otomatis mulih daya batré ayeuna, sarta pamaké bisa pamundut daya sésana ngaliwatan platform nu.

    8

    alarem batré low Nalika batréna ngahontal bangbarung teh, terminal otomatis ngirimkeun alarm batré low kana platform nu.

    9

    instalasi bébas wiring Taya wiring éksternal anu diperlukeun

     

    4. parameter Téknis

    1) tegangan ngagawekeun: DC3.6V

    2) Gawe bareng ayeuna: 10~20mA@3.6V

    3) Sayaga ayeuna: kirang ti 1uA

    4) Ukuran: L203.5mm * W85mm * H36mm

    5) padika Positioning: GPS positioning + base station positioning

    6) positioning bantu: kalawan positioning AGPS ditulungan

    7) kasalahan Positioning: kasalahan positioning GPS <10m (lingkungan kosong); kasalahan basa positioning stasiun <50 ~ 200m (wewengkon urban)

    8) jaringan Komunikasi: GSM / GPRS

    9) hawa Gawe: -30 ° C ~ +75 ° C

    10) hawa Panyimpenan: -40 ° C ~ +85 ° C

    11) kapasitas batre: 17000mAH

    12) rating waterproof: terminal meets sarat tina IP67 dina QC / T 413-2002 3,6, waterproof na dustproof.

    3







  • Saméméhna:
  • Hareup: