OEM / ODM Cina armada nyukcruk Alat, motor GPS Tracker pabrik jeung suppliers | Roadragon

OEM / ODM Cina armada nyukcruk Alat, motor GPS Tracker

Pondok Description:

Urang ayeuna boga workforce kacida efisien nungkulan inquiries ti pamakéna. Tujuanana urang téh "100% minuhan konsumen ku produk urang atawa jasa unggulan, ngajual harga & jasa awak kami" sarta meunang pelesir ti popularitas hébat diantara langganan. Kalawan kavling pabrik, urang bisa nawarkeun lega rupa-rupa ngeunaan OEM / ODM Cina armada nyukcruk Alat, motor GPS Tracker, Ku manéh percaya! Urang tulus ngabagéakeun klien anyar luar negeri pikeun interaksi perusahaan bisnis setelan na oge jadi exp ...


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Pieces per Month
  • Port: Shenzhen, China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Taram: 88mm x 50mm x 17mm
  • Beurat: 120g
  • Network: GSM / GPRS
  • Band: 850/900/1800 / 1900Mhz
  • GPS chip: UBLOX
  • Sensitipitas GPS: -159dBm
  • Akurasi GPS: 10M
  • Batré: Ngawangun-di 3.7V 370mAh Li-ion batré
  • input tegangan: 9-75V
  • jéntré produk

    Tags produk

    Urang ayeuna boga workforce kacida efisien nungkulan inquiries ti pamakéna. Tujuanana urang téh "100% minuhan konsumen ku produk urang atawa jasa unggulan, ngajual harga & jasa awak kami" sarta meunang pelesir ti popularitas hébat diantara langganan. Kalawan kavling pabrik, urang bisa nawarkeun lega rupa-rupa ngeunaan OEM / ODM Cina armada nyukcruk Alat, motor GPS Tracker, Ku manéh percaya! Urang tulus ngabagéakeun klien anyar luar negeri pikeun interaksi perusahaan bisnis setelan na oge jadi expecting pikeun ngumpulkeun éta hubungan bari ngagunakeun prospek ngadegkeun lila-.
    Urang ayeuna boga workforce kacida efisien nungkulan inquiries ti pamakéna. Tujuanana urang téh "100% minuhan konsumen ku produk urang atawa jasa unggulan, ngajual harga & jasa awak kami" sarta meunang pelesir ti popularitas hébat diantara langganan. Kalawan kavling pabrik, urang bisa nawarkeun lega rupa-rupa ngeunaan GPS Tracker , GPS nyukcruk Alat , sistem GPS nyukcruk , parusahaan kami geus boga lulus ISO baku sarta kami nuju pinuh hormat patén-patén customer 's kami jeung hak cipta. Mun nasabah nyadiakeun desain sorangan, Kami bakal ngajamin yén maranéhna bisa jadi hijina salah bisa boga dagangan éta. Urang hoping nu mibanda barang alus urang bisa mawa konsumén urang rejeki hébat.
    Dijieunna tina bahan kualitas luhur, ramah-eco, awét, waterproof, dustproof, pencegahan seuneu.

    • Ngawangun-di GPS kandaraan locator. Rojongan 4 frékuénsi GSM 850/900/1800/1900 MHz nu tiasa dianggo di sakuliah dunya.
    • Rojongan lagu alamat waktu nyata ku link Google, ngarojong GPS / Glonass / Galileo / Kompas opat satelit béda.
    • Rojongan Geo pager Alarm, Main Power Pareum Alarm, lokasi tunggal, Alarm Leuwih Speed, Power Low

    eusi

    Specs.

    Taram.

    88mm x 50mm x 17mm

    beurat

    120g

    jaringan

    GSM / GPRS

    pita

    850/900/1800 / 1900Mhz

    chip GPS

    UBLOX

    sensitipitas GPS

    -159dBm

    akurasi GPS

    10m

    Waktos ngalereskeun Kahiji

    Status tiis 35-80s

    35s status haneut

     1s status panas

    input tegangan

    input 9-75V

    batre

    Ngawangun-di 3.7V 370mAh Li-ion batré

    Temp gudang.

    -40 ° C nepi ka + 85 ° C

    Temp operasi.

    -20 ° C nepi ka + 55 ° C

    kandungan cai

    5% -95% non-condensing

    Tipe item: GPS Tracker

    Kalembaban operasi: 5% ka 95% Non-condensing

    Diwangun dina Kamampuh batre: 350MA

    Dimension: 3,54 × 1,97 × 0,79 di (90x52x20 mm)

    Bahan: ABS palastik

    beurat Net: 2.3oz (67g)

    panjang kabel: 3.28ft (1m)

    Pakét ngawengku:

    1 x GPS Tracker

    1 x Guide Gancang

    1 x Velcro












  • Saméméhna:
  • Hareup: